Hälsosamma effekter av att hyra in professionell städhjälp

Hälsosamma effekter av att hyra in professionell städhjälp.

I dag pratar vi mycket om hälsa och vad hälsa är…Hälsa är individuellt och för vissa är det hälsosam mat för andra är det träning och för andra är det bara avkoppling. Som t ex att vara negativt stressad är en aspekt på hälsa och det är en viktig del för att vi ska orka med vår fritid efter jobb…och med den biten kan vi på Städhjälpen stå till er tjänst! Ett stort stressmoment i vårt liv är våra “måsten” och ett sådant måste är just städning. Nu behöver du inte stressa över det längre för nu har du oss på Städhjälpen, vi kommer och städar bort all din städ stress och du kan ägna din tid åt annat. Du och jag som så många andra älskar att komma hem och det luktar ny moppat och fräscht..det är bara att sätta sig ner med en kopp kaffe och njuta!

Tänk på detta när ni bokar städhjälp

Ibland är man lätt stressad efter jobbet och bara allmänt sliten, du vet att du behöver handla och barnen ska hämtas på dagis och du vet att det måste städas…. Bara tanken gör dig trött.. Tänk då istället att Städhjälpen har städat hela ditt hus och när du kommer hem efter denna stressiga dag så behöver du inte ägna en tanke åt städning…- låter inte det som ljuv musik för öronen? All stress bara försvann:):) Det är bara att kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi in städningar på de dagar som passar er.

Vilken städhjälp i Lund är bäst?

Önskar ni få städhjälp i Lund då har ni hamnat rätt. Vi städar allt i Lund,..privata bostäder, företag, restauranger, renoveringar, ja, i princip allt som kan städas.

Våra städerskor packar sin himmelsk blåa städbil och kör raka vägen till dig i Lund. Önskar du få städning en gång i veckan, varannan vecka eller kanske en gång i månaden? Det är Du som bestämmer!

Vill ni ha städhjälp i Malmö?

Städhjälp har vi haft sedan urminnes tider men förr i tiden var det bara dom rika och välbärgade som hade råd…men… så är det inte längre!.. Nu har de flesta råd att unna sig denna service och vi på tädhjälpen hjälper dig i Malmö med det. Vår billiga framkörningsavgift till Malmö kan ni se här pricelist du kan även se våra städabonnemang och vad som
ingår.

När du bokar Städhjälp i Lomma

Orten med den vita barnvänliga stranden och blandad bebyggelse med allt från 1800-talet till nybygge, så kan man beskriva Lomma. Vill ni ha städhjälp? Vår städfirma är i era trakter och våra städerskor jobbar för “your point of view” -från din synvinkel”det är du som ser precis det som du vill se i ditt hem. Låt oss få komma och ge er städhjälp i Lomma låt våra städerskor få göra jobbet och ni kan luta er tillbaka i en skön fåtölj eller varför inte ta en promenad ner till stranden, kanske t o m ta ett dopp i det blå. Vad ni än gör under tiden så gör vi jobbet och ni kan njuta av ert nystädade hem.

Vem vill ha Städhjälp Bjuv ?

Städa, städa varje fredag ända fram till jul, det tycker jag är kul” Så sjöng Pippi Långstrump, och hon älskade att städa men hon hade också sitt egna lilla sätt att städa på. Alla tycker inte att det är lika roligt med städning och då kan vi på Städhjälpen hjälpa er Bjuv bor. Våra städerskor jobbar i par och våra priser är per timme och per städerska, det tillkommer även en framkörningsavgift pricelist Vår städfirma städar efter era önskemål och allt vårt städmaterial ingår.

Boka Städhjälp Burlöv.

Vi städar ditt hem medans du är på jobbet eller i väg på semester. Du och familjen kommer hem till ert nystädade fräscha hus, du behöver inte ens tänka på städartiklar våra städerskor har med sig allt som ehövs inom städning och vilka också ingår i priset. Du behöver inte tänka på något annat än att våra städerskor kan komma in hos dig och det löser vi också genom att du ger oss din nyckel, din tag eller kod. yckeln eller tagen fotar vi ch lägger in under er kundmapp. Vi på vår städfirma städar såklart också om du väljer att vara hemma, det bestämmer du själv. Du kontaktar vår städfirma Städhjälpen via mail info@stadhjalpen.nu eller per telefon 076-8553237 vi svarar vardagar mellan kl 7,30-16,30.

Vad kostar Städhjälp Staffanstorp

Det mesta ingår i timpriset förutom framkörningsavgiften som du hittar här pricelist on drivingfee to the diffrent suburbs and citys och eventuell parkeringsavgift. Allt städmaterial såsom dammsugare, hink, op, trasor rengöringsmedel ingår. Önskar du att vi använder ditt städmaterial så gör vi det också det är du som bestämmer, vi på Städhjälpen jobbar efter dina önskemål.

Varför ska du anlita en professionell städning till ditt företag?

Ditt företag är en del av ditt liv, ett jobb som ska skötas och tas hand om. Ett jobb som du lägger ner din själ i. Det är du som håller i alla trådar och det är massor av arbete som ska tas hand om och dina nställda ska ha en bra arbetsmiljö. Oavsett det är kontorslandskap eller lager, kanske en bilhall eller ett gym, ja, listan kan göras lång men vilket företag det än är så kan vår städfirma Städhjälpen finnas där och städa era lokaler. Då kan du också stryka en uppgift från listan, en uppgift som sköter sig själv:) Du bokar in städning så många dagar i veckan som företaget behöver och våra två städerskor som numera är era städerskor kommer i utsatt tid och dag varje vecka. Våra städerskor jobbar i par och det är samma tjejer som kommer varje gång. Allt städmaterial som dammsugare, mopp, rengöringsmedel och dyl ingår i priset

Hur ofta behöver du professionell städning av en städfirma

Det är väldigt individuellt. Har ni ett stort kontorslandskap med skrivbord och datorer som blir dammigt på en dag så behövs det städas bort. Det är kanske stora lokaler/lager som behöver dammsugas och moppas. Vi provar oss fram och kommer tillsammans fram till vad som behövs för just ert företag.

Hålla ert kontor rent och er personal friska

Städning är kanske viktig för din kollega men mindre viktigt för dig. Det finns personer med allergier för dammpartiklar och som hostar och nyser och vet kanske inte om att det är dammet som kittlar i näsan.
Utförs det städning minst en gång i veckan så kan man bli av med dessa problem eller iallafall så får man reda på om nysningarna beror på dammet eller inte. Det är skönare att få bort dammet än att det fritt får flyga omkring.

Kan jag lita på att det är samma städerskor som kommer

Städhjälpens städerskor jobbar i par och det tycker vi har många fördelar. En fördel är att de har en kollega att diskutera olika situationer med, de har varandra när de sitter i bilen längre sträckor. De hinner också med fler kunder vilket är en “win win situation” städning tar hälften så lång tid så vi behöver inte störa dig på kontoret i all evighet. Sist men inte minst så är det en fördel att de är två städerskorna om en städerska blir sjuk och vi behöver en vikarie så har vi en städerska som redan känner till projektet.

10 Fördelar med återkommande städhjälp.

  1. Du behöver inte planera din städning, det gör vår städfirma
  2. Du vet vad fakturan landar på varje månad.
  3. Det är alltid samma städerskor som kommer.
  4. Du lär känna dina städerskor
  5. Du känner till städmaterial vi använder.
  6. Värvar du en kund får du rabatt på en städning
  7. Städningen är kontinuerlig, inga långa mellanrum
  8. Städerskorna känner till ditt hem och vet vad som ska göras
  9. Vi har ett prisvänligt städabonnemang utan uppsägningstid
  10. Vi städar och ni får mer tid över till familjen och vänner

Flyttstädning Skåne

Vi utför flyttstädning i Skånes sydvästra del med omnejd.

Vi flyttstädar villor, lägenheter, stugor, kontor/lokaler slott och herresäten. Vår prislista är beroende på hur många kvm du har put a link on pricelist “flyttstädning” och här hittar du även pristillägg som t ex om du har inglasad balkong, garage, källarförråd eller du vill att vi ska rensa din avlopp.

Vi har även en checklista put a linc flyttstädning checklista om vad som ingår och inte ingår.

Ett exempel på en flyttstädning Helsingborg kan se ut så här:

En lägenhet på 75 kvm kostar 2250 kr plus 50 kr i framkörning. Detta är en flyttstädning enligt checklistan utan tillägg.

Ett annat exempel på en flyttstädning Malmö med tillägg.

En villa på 150 kvm med garage kostar 3850 kr plus 50 kr framkörning och 2 tim extra för garaget det blir ett tillägg på 200 kr

En flyttstädning Lund.

En studentlägenhet på 30 kvm med rensning av en brunn och ett vattenlås 30 kvm 1250 kr plus 59 kr framkörning, tillägg för en brunn och ett vattenlås 150 kr/st. Summan blir 1609 kr efter rutavdrag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...